Waarom kiezen voor een personal trainer?

Waarom kiezen voor een personal trainer?

Een Personal Trainer houdt overzicht bij jouw trainingen, jouw leefstijl en geeft informatie over voeding. Het is heel handig als je wil beginnen met krachttraining om de oefening juist uit te voeren Veel mensen een huren een Personal Trainer in om af te vallen.

Een Personal Trainer houdt overzicht bij jouw trainingen, jouw leefstijl en geeft informatie over voeding. Het is heel handig als je wil beginnen met krachttraining om de oefening juist uit te voeren Veel mensen een huren een Personal Trainer in om af te vallen. Je kan elke oefening perfect uitvoeren en keihard sporten, maar als je alle andere factoren niet uitvoert zoals op jouw voeding letten ga je niet de gewenste resultaten krijgen die je voor ogen hebt.

Je weet als je een goede trainer hebt wanneer je met een intake gesprek begint. Hierin wordt een anamnese gemaakt zodat de trainer weet waar jij staat met jouw gezondheid, fitheid en ervaring(en) met sporten. Dit gesprek dient zeker meer dan 30 minuten te duren om de juiste informatie naar boven te halen.

Ikzelf als trainer merk vaak genoeg dat mensen onderliggende klachten hebben en denken dat het geen invloed heeft op het sporten, en dan leg ik hun uit dat in sommige gevallen dit wel degelijk invloed heeft. 

Een Personal Trainer maakt een opbouw op basis van wat er uit de anamnese naar boven is gekomen zodat je met vertrouwen jouw algehele fitheid kan opbouwen zonder blessures.